Splošni pogoji poslovanja

Varovanje osebnih podatkov

V skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) smo zavezani se k varovanju zasebnost naših uporabnikov.
Uporabnik prevzema vso odgovornost za verodostojnost osebnih in kontaktnih informacij. Kontaktne informacije uporabljamo le v primeru, ko je potrebno vzpostaviti stik z obiskovalcem ter za občasno pošiljanje informativnega gradiva.
Osebne in kontaktne informacije ne bomo uporabili v nobene druge namene, ne bomo jih razkrivali tretjim osebam. Podatke varujemo v skladu z veljavno zakonodajo iz področja varovanja osebnih podatkov.
Informacije, ki jih podajo uporabniki, glede vsebin na portalu, veljajo za nezaupne in nezaščitene (razen v kolikor ni to izrecno navedeno s strani uporabnika), s čimer si pridržujemo pravico, da te informacije prosto uporabljamo, razmnožujemo, razkrivamo in širimo brez omejitev in navedb vira. IP-naslov uporabnika bomo uporabili le v primeru ugotavljanja težav s strežnikom in urejanju portala.
Tako imenovani piškotki (cookies) nam omogočajo vodenje evidence o obiskih. Povedo nam, katere dele portala ljudje obiskujejo in v kakšnem številu. S to tehnologijo se ne zbirajo osebni podatki o posameznih uporabnikih, ampak analiziramo samo skupne informacije. Izključni namen tega je izboljšanje vsebin in uporabe portala.

Pravne informacije

Prosimo vas, da si preberete splošne pogoje uporabe. Ti pogoji vas zavezujejo od trenutka vstopa na naš portal ter veljajo na vseh delih portala. Ob uporabi našega portala se šteje, da ste seznanjeni z vsemi pogoji ter da se strinjate z njimi. Imamo pravico, da kadarkoli spremenimo pogoje z ažuriranjem informacij.
Dopuščamo možnost za nepravilnosti podatkov, slikovnega, zvočnega in tekstovnega materiala na spletni trgovini. Obvezujemo se, da bo poslovanje potekalo v skladu z veljavno zakonodajo. Objavljene fotografije so simbolične.
Komunikacija, ki teče v elektronski obliki, se šteje kot bi bila pisna in ima veljavnost pogodbe.
Portal deluje na območju Združenih držav Amerike, v kolikor ni drugačen dogovor med nami in kupcem. Odprta 24 ur na dan, 365 dni v letu. Mogoče so določene omejitve v dostopu, zaradi tehničnih in drugih razlogov.
Nakupovanje in posredovanje osebnih podatkov je dovoljeno samo pravno in poslovno sposobnim osebam, starejšim od 15. leta, ostale osebe morajo pridobiti zakonsko veljavno soglasje staršev ali skrbnika.
Morebitne spore se rešujejo sporazumno, v nasprotnem primeru bo spore reševalo pristojno sodišče v Delawaru.
Vsebine, objavljene na tem naslovu so last Functional medicine LLC in se lahko uporabljajo le v osebne in nekomercialne namene. Na podlagi Zakona o avtorski in sorodnih pravicah je Functional medicine LLC nosilec materialnih avtorskih pravic nad vsebinami (besedila, slike in drugo) objavljenimi na spletni strani www.receptizazdravje.si. Prepovedano je kopiranje, razmnoževanje, objavljanje, prenašanje ali kakršenkoli drug način distribuiranje katerih koli podatkov, ki so del spletnega mesta www.receptizazdravje.si, razen v primeru danega pisnega dovoljenja.

Pogoji poslovanja

Splošni pogoji poslovanja

Dobrodošli na portalu receptizazdravje.si. S spletno stranjo upravlja podjetje Functional medicine LLC, ponudnik storitev e-poslovanja (v nadaljevanju »ponudnik«). Za vse uporabnike veljajo v nadaljevanju navedeni splošni pogoji, ki jih je potrebno upoštevati. Splošni pogoji so sestavljeni v skladu z veljavno zakonodajo. V primeru, da se z navedenimi splošnimi pogoji ne strinjate, vas prosimo, da spletno stran zapustite. Pridržujemo si pravico do spremembe splošnih pogojev na spletnih straneh receptizazdravje.si kadarkoli in brez predhodnega obvestila. Vse spremembe splošnih pogojev so za uporabnike zavezujoče.
Uporabnik je vsak, ki uporablja spletni portal receptizazdravje.si.

Cene in plačilni pogoji

Vse objavljene cene so v EUR. Cene veljajo za nakup preko spletnega portala receptizazdravje.si in se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. Vse cene veljajo v trenutku oddaje naročila.

Načini plačila na receptizazdravje.si

Plačilo je možno s kreditno kartico ali s PayPal; pri plačilu bo kupec preusmerjen na stran overjenega ponudnika spletnih plačil in po uspešno opravljenem plačilu nazaj v našo spletno trgovino. Po prejemu naročila se uporabniku samodejo dodeli dostop do izbranih vsebin.

Omejitev odgovornosti

Podjetje Functional medicine LLC se po svojih najboljših močeh trudi zagotoviti ažurnost, točnost in popolnost podatkov, objavljenih na tej spletni strani. Prav tako si podjetje pridržuje pravico do spreminjanja vsebine spletne strani brez predhodnega obvestila.

Informiranje o storitvah

Podjetje Functional medicine LLC se po najboljših močeh trudi zagotoviti kvalitetne in strokovne informacije o storitvah v ponudbi. Informacije na spletni strani receptizazdravje.si niso zdravstveni nasveti ali kakršni koli nasveti s povezanega področja, vključujoč počutje, energijo, spanje ipd. Funtional medicine LLC ne prevzema nobene odgovornosti za uporabo ponujenih storitev. Functional medicine LLC prav tako ne jamči za verodostojnost in pravilnost podatkov zapisanih na spletnih straneh receptizazdravje.si. Obiskovalec se je dolžan sam dodatno informirati o kupljenih storitvah.

Postopek registracije uporabnikov

Strani receptizazdravje.si so na voljo tako registriranim uporabnikom, kakor tudi anonimnim obiskovalcem spletne trgovine. Vsak uporabnik pri registraciji prejme svoje geslo. Vsak uporabnik zagotavlja, da bo s svojim uporabniškim imenom in geslom razpolagal izključno sam oz. njegov pooblaščenec.

Naročila in prednaročila

Možnost za oddajanje naročil je 24 ur na dan, vse dni v letu. Obdelava naročila se začne takoj po prejemu naročila preko nakupovalne košarice. Po opravljenem postopku nakupa bo uporabnik preko elektronske pošte prejel obvestilo o prejemu naročila z vsemi potrebnimi podatki o nakupu. Pri tem mora biti kupec pozoren na pravilen vnos podatkov. Ko uporabnik odda naročilo se smatra da le-ta sprejema in se strinja z navedenimi splošnimi pogoji.
Postopek nakupa po korakih (sklenitev pogodbe) je dosegljiv na povezavi:

Katere piškotke lahko uporablja ta spletna stran

Ime piškotkaNamenTrajanje
__utmaZabeleži razlikovanje med uporabniki (sejami).2 leti
__utmbZabeleži novega uporabnika (sejo).30 minut
__utmzDoloča vir prometa ali oglaševalsko akcijo.6 mesecev
__utmcStatistika ogledov spletne strani.Seja
currencyBeleži izbrano valuto1 mesec
languageBeleži izbran jezik1 mesec
PHPSESSIDBeleži sejo obiska na straniSeja

Pravica do odstopa od pogodbe, vračilo vplačil

Potrošnik nima pravice do odstopa od pogodbe pri pogodbah, katerih predmet je artikel, ki po vpogledu izgubi vrednost. Kot takšni se smatrajo tudi elektronski zapisi v obliki zvoka, slike ali teksta in zaradi svoje narave niso primerni za vračilo.

Arhiviranje pogodb

Vse sklenjene pogodbe med ponudnikom in kupcem so arhivirane na sedežu podjetja Functional medicine LLC. Vsi računi bodo trajno shranjeni pri ponudniku. Kupec lahko pridobi kopijo pogodbe z zahtevo po elektronski pošti na naslov [email protected].

Avtorska zaščita

Vsebine na spletni strani receptizazdravje.si so last podjetja Functional medicine LLC. Vsakršno kopiranje, uporaba, objava, distribucija spletnih vsebin oz. posameznih delov le-teh, je brez pisnega dovoljenja podjetja, prepovedano.

Pritožbe in spori

Za morebitne pritožbe je kupcu na voljo elektronski naslov [email protected]. Ponudnik se po vseh močeh trudi izpolnjevati svojo dolžnost vzpostaviti učinkovit sistem obravnavanja pritožb. Ponudnik si po svojih najboljših močeh prizadeva, da se morebitni spori rešijo sporazumno. V nasprotnem primeru bo reševanje sporov reševalo pristojno sodišče v Delawareu.

Pomoč in dodatna vprašanja

V primeru kakršnihkoli dodatnih informacij in vprašanj, ki se navezujejo na našo ponudbo ali uporabo spletne trgovine, nam pišite na [email protected].
Datum izdaje splošnih pogojev: 7. 9. 2016.

Recepti za zdravje @2019 | Vse pravice pridržane.